Üdvözlöm az AutoRefinish Kft. weboldalán.

Az Auto Refinish Kft-t 1998-ban alapítottuk a munkát: karosszéria-javítást és fényezést. F ő profilunk azóta is ugyanaz, de az évek múlásával cégünk hatalmas változásokon ment keresztül. A fejlődés folyamatos.

Teljes körű karosszéria-lakatos szolgáltatást nyújtunk vevőink részére. Jól képzett, szakirányú végzettséggel rendelkező munkatársak alkalmazása a garancia arra, hogy szolgáltatásainkat magas színvonal on teljesítjük.

Társaságunk a tevékenységi köreire teljes körű biztosítással rendelkezik. Az elmúlt 15 év alatt fejlődésünk és tőkeerősödésünk meglehetősen dinamikus volt. A kezdeti kétbeállásos kis műhelyből egy karosszéria- és fényezőmunkára specializálódott, több mint 10 főt foglalkoztató, középméretű vállalkozássá fejlődtünk. Jelenlegi, 810 m2 alapterületű telephelyünket. Ez lehetővé tette, hogy bővítsük szolgáltatásainkat.

Ma már villamossági szerelőt is foglalkoztatunk, így bármilyen gépjárművel kapcsolatos műveletet el tudunk látni. Munkatársaink formaruhában, megfelelő védőeszközökkel ellátva, a mindenkori hatályos jogszabályoknak megfelelően végzik munkájukat.

Valamennyi nagyobb biztosítótársasággal kötöttünk együttműködési megállapodásokat, önálló biztosítási- és kárügyintézőink vannak.

Jelenlegi kapacitásunkat figyelembe véve egyidejűleg több mint 10 darab gépjármű javítására vagyunk képesek, de ez az érték rövid idő alatt megduplázható, mivel megfelelő mennyiségű- és minőségű szakmai felszereléssel, illetve javítóműhely-területtel rendelkezünk, így kapacitásunk megtöbbszörözése csak létszámbővítés kérdése.

Tárolóterületeink - a járművek nagyságától függő en - 90-100 darab jármű egyidejű tárolására alkalmasak. Működésünk alapfilozófiája a minőségi-, gyors- és megfizethető munka, valamint a "sűrű fillér" elve. Ezért törekszünk arra, hogy a lehető legtöbb partnerünkkel olyan szerződést kössünk, mely mindkét fél számára megfelelő biztonságot és garanciát nyújt.

A javításhoz szükséges alkatrészeket állandó szerződött partnereinktől szerezzük be, akik szakmai-minőségi bizonyítvánnyal igazolják, hogy az általuk forgalmazott termékek megfelelnek a magyarországi- és az európai minőségi követelményeknek.

Jelentős beruházás okkal és műszaki fejlesztésekkel sikerült elémünk, hogy korszerű számítógépes festékkeverő-, elszívó- és csiszoló berendezéseket használunk. Az autó gyártók technológiai utasításainak betartása érdekében beszereztük mindazokat a védőgázos- és ponthegesztő berendezéseket, valamint húzópadot a hozzá tartozó számítógépes rendszerrel együtt, amelyek teljesítik a számunkra megfogalmazott elvárásokat.

Üzleti tevékenységünk lényegében a nagy vevőink flottáinak irányába tolódott el. Márkától és típustól függetlenül javítunk személygépkocsikat, kisteherautókat, mikrobuszokat és terepjárókat is.

Képesek vagyunk munkaidő- beosztásunk, és a vállalási határidő tekintetében rugalmas an alkalmazkodni vevőink igényeihez. A kisebb mértékű és -kárértékű javításokat a megrendelés kézhezvételétől számított 3-5 munkanapon belül elvégezzük, de a nagyobb javítások sem vesznek igénybe 7-8 munkanapnál több időt.

Szerződött partnerünk van a sérült- és mozgásképtelen gépjárművek szállítására, valamint- szükség es etén - bér-gépkocsit is tudunk biztosítani.

Alaptevékenységünket illetően nem veszünk igénybe alvállalkozókat, csupán futómű- beállítási és egyéb műszeres munkákat végeztetünk el - eseti megbízás alapján - más vállalkozással, főleg a speciális műszerezettségű márkaképviseletekkel.

Számlázási rendünk alapja a biztosítótársaságok által elfogadott AUDATEX kárszámítási rendszer. A javítások ellenértékét vevőink többsége átutalással rendezi.

Felkészültünk a hazai piacori gyakrabban előforduló gyártmánycsaládok (Opel, Suzuki, VW, Ford, Skoda, Seat, Peugeot, Citroén, stb.) teljes körű kárjavítására, és rendelkezünk a javításhoz szükséges gyári-műszaki dokumentációkkal is. A felsorolásban nem szereplő típusokat természetesen szintén vállaljuk.

Minden munkatársunk rendelkezik a törvényben előírt szakképesítéssel, emellett többéves, illetve évtizedes szakmai tapasztalattal és átfogó műszaki ismeretekkel bírnak. A szakmai- irányító- és ellenőrző tevékenységet felsőfokú végzettséggel rendelkező, jó szakmai referenciákkal bíró munkatársaink látják el.

Célunk, hogy egy új alapokon nyugvó, a vevők konkrét igényeinek megfelelő autótechnikai tevékenységet alakítsunk ki. A jelenlegi - kínálatoktól túlterhelt - szakmai piacon a gépjárműjavító cégek nagy része a már kialakult egzisztenciája, know-how-ja szerint végzi tevékenységét, mintegy ráerőszakolva a vevőkre a saját elképzelését. A vevő pedig a beérkező árajánlatokból kiválasztja azt, amelyik a leginkább megközelíti az Ö elképzeléseit.

Így egy vevő gyakran kerülhet ilyen, és ezekhez hasonló dilemmák elé

  • korrektnek látszó kondíciók, de gyanúsan olcsó
  • megfelelőnek látszó ár, de cégük arculatához kevésbé illő forma
  • A jelen minőségirányítási kézikönyv
  • egyik sem az igazi, de még talán ez a legjobb
  • mást ígértek, de a többi sem jobb, ezt legalább már megszoktuk

Számunkra nincs kicsi vagy nagy megbízás. Nekünk a legfontosabb a vevőnk, és az ő érdekei.

Arra törekszünk, hogy a legjobbat nyújtsuk régi és leendő új partnereinknek, és továbbra is bizalommal legyenek irántunk

A csapat

Számunkra nagyon fontos a csapat