Szolgáltatásaink teljes palettája

Karosszéria-javítás

Karosszéria-javítás

Műhelyünk legrégebbi fő tevékenysége. Egy fix, számítógépes rendszerrel működő és egy mobil huzatópaddal végezzük a deformálódott vázú autók sérüléseinek javítását.
Fényezés

Fényezés

Műhelyünk hőkamrás fényezéssel, vízbázisú festékkel, és saját színkeverő berendezéssel felszerelt, ezáltal rövid határidővel és színvonalas munkával tudjuk vállalni a megrendeléseket.
Autószerelés

Autószerelés

Teljes körű technikai háttérrel, műszaki dokumentációval, több évtizedes szakmai múlttal vállalunk az olajcserétől a motorgenerálig mindenre kiterjedő szerelői munkát.
Alumínium karosszériák javítása

Alumínium karosszériák javítása

Az autógyártás fejlődésének köszönhetően egyre inkább kezd elterjedni az alumíniumvázas karosszériák készítése súlytakarékosság, és időtállóság szempontjából is. Mivel cégünk az állandó fejlesztések híve, beruháztunk az ehhez szükséges berendezésekre és speciális szerszámokra. Dolgozóinkat pedig egy továbbképzés keretein belül speciális képzésben részesítették az alumíniumhegesztés technológiájának használatára.
Gumiszerelés

Gumiszerelés

Állandó fejlesztésünk eredményeként, beruháztunk egy kerékszerelő és egy gumicentrírozó berendezésre is, hogy ezzel is gyorsítsuk a munkát és kényelmesebbé tudjuk tenni az ügyfelek dolgát. Továbbá kialakítottunk műhelyünkben egy gumitárolásra alkalmas raktárt, ahol tárolni tudjuk akár egész flották számára a gumiabroncsokat.
Vizsgáztatás

Vizsgáztatás

Vizsgáztatást egy napos határidővel vállalunk kedvező áron, ami magába foglalja a műszaki vizsga díját és az általunk végzett átvizsgálási költséget is.
Biztosítási kárügyintézés

Biztosítási kárügyintézés

Magyarország összes biztosító társaságának szerződéses partnere vagyunk. Legyen az külföldön történt baleset, totálkár, vagy egy karcolás, Önnek csak a papírokat kell kitöltenie és mi intézünk mindent.
Hozom-viszem szolgáltatás

Hozom-viszem szolgáltatás

Szerződéses flottapartnereinknek biztosítunk ingyenes hozom-viszem szolgáltatást, hogy ezzel is gyorsítsuk, és könnyítsük a munkát
Autóvillamosság

Autóvillamosság

Önindító és generátor meghibásodásának javítását, parkolószenzor, riasztó, audio rendszer beszerelését vállalunk, illetve mindenféle autóvillamossággal kapcsolatos meghibásodást.
Tréleres szállítás

Tréleres szállítás

Partnereink éjjel-nappal elszállítják hozzánk törött, vagy meghibásodott gépjárművét, kedvező áron.
Bérautó

Bérautó

Szerződéses partnereink versenyképes áron kínálnak magas minőségű bérautót Ön számára.
Alkatrészbeszerzés

Alkatrészbeszerzés

Minden Magyarországon forgalmazott autómárka importőrével viszonteladói szerződésben állunk, ezáltal a nehezen beszerezhető alkatrészeket is rövid határidővel, kedvezményes áron biztosítjuk.

Vegye igénybe szólgáltatásainkat még ma!